schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Adalya Resort & Spa este un hotel dedicat adultilor, unde acestia pot beneficia de numeroase falicitari spre relaxare si spre conturarea unei vacante ideale.
Facilitatile hotelului

Resortul pune la dispoziția oaspeților plajă privată și piscine, piscina de relaxare si o piscina interioara incalzita sezonier, saltele si umbrele la plaja si la piscina.

De asemenea, aveti parte de diverse activități organizate de echipa de animație.

Centrul Wellness spa pune la dispozitie o sauna, baie turceasca, sala de masaje terapeutice si de relaxare; adiacent regasiti centrul fitness si zona externa de relaxare- gradina, terasa si barbeque.

Servicii contra cost- salon de frumusete, spalatorie si calcatorie, magazin de suveniruri, servicii medicale, room service, masaje si tratamente SPA, salon infrumusetare, sporuri acvatice.

Recepţiea este deschisă nonstop, iar hotelul beneficiaza de lift, acces internet Wi-Fi gratuit în zonele publice, parcare privată gratuit la proprietate, aer condiţionat si încălzire centralizata.

Restaurantul à la carte Tugra servește preparate alese din bucătăria turcească. Zilnic este oferit un bufet bogat si variat la micul dejun. Patiseria oferă produse delicioase. De asemenea, există un café bistro, care servește băuturi și gustări pe tot parcursul zilei.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Localizare

Adalya Resort & Spa se află pe malul mării, iar centrul oraşului Manavgat se află la mai puțin de 15 km si Side la 10 km. Aeroportul din Antalya este la 65 km distanta de hotel.

Facilitati camere

Camerele de la Adalya includ TV cu ecran plat, aer condiționat, minibar, seif, seviciu pentru ceai si cafea, balcon/terasa.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
TUI BLUE PALM GARDEN

TUI BLUE PALM GARDEN

Side, Antalya, Turcia

de la 630 /pers

24 % Oferta Speciala
ROYAL DRAGON HOTEL

ROYAL DRAGON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 271 /pers

34 % Oferta Speciala
ROYAL ALHAMBRA PALACE

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 547 /pers