schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Movida Beach si la 5 km de Aeroportul Antalya. Facilitati hotel: 5 piscine, acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati vila

Vila este structurată pe 2 etaje şi pune la dispoziţia turiştilor o bucătărie comună. Vila nu dispune de piscină.

Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

Localizare

Vila se află într-o zonă liniştită a staţiunii Potos, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de plajă, aproape de drumul principal. Distanţa până în centrul oraşului este de aproximativ 500 de metri, aeroportul din Kavala este la aproximativ 84 km, iar portul din Limenas este la 55 km.

Vila Dimitris & Marlen a fost construită în anul 1996 şi oferă turiştilor posibilitatea petrecerii unei vacanţe economice şi liniştite într-o atmosferă relaxantă.

Facilitati camere

Camerele vilei sunt în număr de 15 şi sunt dotate cu TV, aer condiţionat (contra cost - 4 €/cameră/zi), baie privată cu duş. Camerele pot fi single, duble sau duble cu pat suplimentar.

Plaja

Vila are acces la plaja statiunii Potos. Plaja este cu nisip, pe alocuri presarata cu pietricele. Umbrelutele si sezlongurile sunt contra cost, aproximativ 8 euro pe set (2 sezlonguri si o umbrela) si este perfecta pentru cei ce iubesc sporturile de apa.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

24 % Oferta Speciala
PORTO BELLO HOTEL RESORT&SPA

PORTO BELLO HOTEL RESORT&SPA

Antalya City , Antalya, Turcia

de la 218 /pers

SUNIS HOTEL SU

Antalya City , Antalya, Turcia

de la 627.5 /pers

DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA CITY CENTER

Antalya City , Antalya, Turcia

de la 320 /pers