schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Aproape de cel mai popular oraș turistic din Turcia „Antalya”, Hotelul Alba Queen este situat în Çolaklı, pe una dintre cele mai populare plaje cu nisip fin. Hotelul Alba Queen este situat între magnificii munți Taur și Marea Mediterană. Oferă un complex excepțional și fascinant cu un concept exclusiv, un SPA special conceput și o plajă cu nisip fin. În acest sens, Hotelul Alba Queen promite o vacanță de neuitat prin locația sa frumoasă și ospitalitatea turcească. Hotelul Alba Queen se remarcă nu numai prin locația sa excelentă și conceptele ecologice, ci și prin bucătăria excelentă. Fiecare masă este pregătită de bucătarii noștri, cu o varietate bogată de delicii culinare ce este o experiență de neuitat pentru oaspeții noștri. Restaurantele principale, cu gustări și à la carte oferă meniuri care se schimbă zilnic. În centrul de wellness unic și modern al Hotelului ALBA QUEEN vă veți bucura de relaxare și vitalitate prin terapeuți pregătiți cu terapii de masaj relaxante, băi de masaj și programe sportive revitalizante. La sfârșitul unei zile relaxante, vă așteaptă o petrecere cu spumă cu spectacole spectaculoase, urmată de petreceri de neuitat pe plajă și în grădină, muzică live și o discotecă în aer liber.
Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV, telefon, seif (contra cost), aer condiționat centralizat, room service (contra cost).

Localizare

Hotelul Alba Queen se află la 100 m de plajă, la 8 km de centrul orașului Side și la 55 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit în anul 2008 și este format din 4 corpuri de câte 5 etaje.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Facilitati pentru copii

Hotelul oferă următoarele facilități pentru copii: 2 piscine cu tobogane, mini club (4-12 ani), bufet special, cărucior și baby sitter (contra cost) și mini discoteca (contra cost).

Sport si agreement

Ca și activități de relaxare gratuite, hotelul pune la dispoziția turiștilor: baie turcească, saună, baie cu aburi, Jacuzzi, volei pe plajă, baschet, aerobic, darts, tenis de masă și contra cost: masaj, bowling, biliard.

Sport si agreement

Hotelul deține plajă proprie cu nisip. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Facilitatile hotelului

Hotelul dispune de un restaurant principal și 2 restaurante a la carte (pescăresc și thailandez – gratuit, o dată pe săptămână), 4 baruri, centru SPA, o piscină acoperită,  program de animație, muzică live, discotecă, internet Wi-fi (în lobby).

Contra cost: bauturi si gustari din import, echipament tenis, room service, seif, masaje si tratamente SPA, sporturi acvatice, sala de jocuri, magazine, sală de conferințe, curățătorie, coafor. servicii medicale.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
TUI BLUE PALM GARDEN

TUI BLUE PALM GARDEN

Side, Antalya, Turcia

de la 630 /pers

24 % Oferta Speciala
ROYAL DRAGON HOTEL

ROYAL DRAGON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 271 /pers

34 % Oferta Speciala
ROYAL ALHAMBRA PALACE

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 547 /pers