schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Alba Resort este situat în zona de Colakli, la 10 km de Manavgat provincie și la 6 km de Side oraș istoric, cu o gamă largă de magazine locale, baruri și restaurante. Aeroportul din Antalya este la 55 km de complex. Facilitati hotel: Acest hotel de 5* ofera servicii si facilitati precum: receptie, acces la internet, wireless în zona de lobby, colț de internet (cu taxă), săli de întâlnire, TV in hol, magazine, o varietate de baruri și restaurante, disco, amfiteatru, piscină interioară încălzită, piscine în aer liber, tobogane cu apă, piscine pentru copii, terase si gradini. Alte facilitati : terenuri de tenis, tenis de masa, teren de baschet, volei, volei pe plaja, mini-fotbal și un centru de fitness, precum și biliard, mini golf, squash, sporturi nautice (cu taxa). Oaspetii acestui hotel vor bemeficia deasemenea de: baie turcească, saună, jacuzzi, coafor și un serviciu de masaj (ambele cu taxa suplimentara). În plus, hotelul oferă mini club, mini disco, servicii baby sitting (la cerere și la un cost suplimentar), program de animație în timpul zilei, cu jocuri și activități sportive și de divertisment de seară. Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu A / C, TV, seif (cu taxa suplimentara), telefon, mini bar, balcon sau terasă și baie cu cadă / duș și uscător de păr. Facilitati camere: Toate camerele dispun de aer condiționat (sistem central), balcon, mini-bar , set de ceai, cafea, ceainic, seif, TV LCD, telefon , cadă de baie, WC, uscator de par.
Plaja

Hotelul deține plajă proprie cu nisip. Șezlongurile și prosoapele sunt gratuite.

Sport si agreement

Hotelul dispune de următoarele activități de relaxare: baie turcească, saună, masaj (contra cost), centru de fitness, terenuri de tenis, baschet, volei, aqua gym, mini golf, 2 terenuri de tenis.

Facilitatile hotelului

Printre serviciile și facilitățile puse la dispoziția oaspeților, se regăsesc: recepție 24 h, internet Wi-fi (în zona de lobby), sală de conferințe și evenimente, 6 baruri, un restaurant principal, 2 restaurante a la carte (cu specific pescăresc și italian – gratuit, o dată pe săptamână cu rezervare prealabilă), piscine exterioare cu tobogane, terasă, gradină, piscină interioară, amfiteatru, magazine, lift și parcare gratuită. 

Localizare

Hotelul Alba Resort se află la 200 m distanță de mare, la 55 km de aeroportul din Antalya și la doar 8 km fata de situl antic din Side. Hotelul, format din 10 clădiri de 4 etaje, a fost deschis în anul 1999, iar ultima renovare a avut loc în anul 2013.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Facilitati pentru copii

Hotelul oferă piscină pentru copii, mini club, teren de joacă și baby sitter (contra cost).

Facilitati camere

Cele 445 de camere ale hotelului sunt decorate modern, unele având vedere panoramică la Marea Mediterană. Camerele standard sunt dotate cu: aer condiționat, balcon sau terasă, mini bar, seif (contra cost), telefon, TV prin satelit, baie cu duș sau cadă, uscător de păr, articole de baie, set pentru cafea și ceai, room service (contra cost). Camera Family LV Type 1 are 41 mși este alcatuită din 2 camere cu ușă despărțitoare (un pat matrimonial și un pat twin+canapea), iar Family LV Type 2 are 52 mși este formată din 2 camere, fiecare cu câte un pat matrimonial și ușă despărțitoare.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
TUI BLUE PALM GARDEN

TUI BLUE PALM GARDEN

Side, Antalya, Turcia

de la 630 /pers

24 % Oferta Speciala
ROYAL DRAGON HOTEL

ROYAL DRAGON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 271 /pers

34 % Oferta Speciala
ROYAL ALHAMBRA PALACE

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 547 /pers