schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Almena City Hotel este localizat in centrul orasului, asezarea sa fiind avantajoasa pentru turistii ce vor sa descopere plajele, restaurantele, magazinele si barurile din apropriere. Hotelul iti pune la dispozitie toate facilitatile si serviciile de care ai nevoie pentru a avea o vacanta perfecta alaturi de cei dragi.
Descriere

Almena City Hotel este localizat in centrul orasului, asezarea sa fiind avantajoasa pentru turistii ce vor sa descopere plajele, restaurantele, magazinele si barurile din apropriere. Hotelul iti pune la dispozitie toate facilitatile si serviciile de care ai nevoie pentru a avea o vacanta perfecta alaturi de cei dragi.

Website

http://www.almenacity.com/

Localizare

Hotelul este situat la o distanta de 49 km. de aeroportul Dalaman. 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, lobby, piscina, serviciu de inchiriat masini, plaja publica, bar, gradina, WI-FI, parcare gratuita, lift, terasa, TV in lobby. Se recomanda restaurantul specific turcesc pentru preparate uimitoare si gusturi autentice si piscina hotelului pentru relaxare si distractie alaturi de familie.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 49 de camere ce au urmatoarele facilitati: balcon, TV, baie cu dus, aer conditionat, seif, serviciu de trezire dimineata, WI-FI, uscator de par, mini bar, prosoape. 

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

18 % Oferta Speciala
BEGONVILLE BEACH

BEGONVILLE BEACH

Marmaris, Turcia

de la 217.5 /pers

THE PARK MARMARIS OTEL

Marmaris, Turcia

de la 80 /pers

12 % Oferta Speciala
BEGONVILLE HOTEL

BEGONVILLE HOTEL

Marmaris, Turcia

de la 183 /pers