schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, la 65 km de aeroport si la 6 km de centrul orasului Kemer, in localitatea Kiris. Acest hotel a fost construit in anul 1994, iar suprafata totala este de 107 000 m2 si ultima renovare in anul 2015. Facilitati hotel: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (italian, turcesc, asiatic, pescaresc), 9 baruri, 6 piscine exterioare, piscina interioara, 2 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 6 sali de conferinte (35-750 pers.)Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, darts, minifotbal, minigolf, teren de tenis cu suprafata dura, tenis de masa. Facilitati camere: baie cu cada sau dus, foehn, halat si papuci, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar, seif (gratuit), balcon. Facilitati hotel: 2 piscine exterioare, piscina interioara, tobogan, loc de joaca, miniclub (4-6 ani), midi club (7-12 ani). Plaja este proprie cu nisip-pietris. Pe plaja si la piscina umbrele, sezlonguri, saltele si gratuit. Baldachine pe plaja - contra cost.
Localizare

Hotelul este situat in Kiris, la 7 km de centrul orasului Kemer.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt prevazute cu aer conditionat, minibar si balcon, baie privata cu dus sau cada. Baile sunt prevazute cu uscator de par.

Facilitatile hotelului

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurante, baruri, restaurant (à la carte), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), piscine in aer liber, terasa, spalatorie, babysitting/servicii pentru copii, sala de conferinta si petreceri, magazine, mini-market.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

19 % Oferta Speciala
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 171.5 /pers

7 % Oferta Speciala
VIKING NONA BEACH HOTEL

VIKING NONA BEACH HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 287.5 /pers

DOBEDAN WORLD PALACE (EX.ALVA DONNA WORLD PALACE

Kemer, Antalya, Turcia

de la 644 /pers