schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE Situat în Kemer-Kiriş, hotelul se află la o distanță de 60 km de Antalya și 65 km de aeroport, având o plajă la doar 0 metri de clădirea principală. FACILITĂȚI HOTEL • 4 Restaurante: Numeroase opțiuni gastronomice pentru toate gusturile. • 9 Baruri: Diverse locuri de relaxare pentru băuturi și socializare. • 6 Piscine: printer care 2 piscine exterioare, piscina interioara, tobogan, loc de joaca, miniclub (4-6 ani), midi club (7-12 ani). • Plajă: Acces direct la o plajă cu nisip și pietriș. Pe plaja si la piscina umbrele, sezlonguri, saltele si gratuit. Baldachine pe plaja - contra cost. • Spa: Spațiu dedicat relaxării și îngrijirii personale. • Activități pentru copii: Distracție și divertisment pentru cei mici. • Sporturi: O gamă largă de facilități sportive. • Divertisment: Evenimente și spectacole pentru oaspeți. • Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, darts, minifotbal, minigolf, teren de tenis cu suprafata dura, tenis de masa, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 6 sali de conferinte (35-750 pers.) FACILITĂȚI CAMERE Doar camere standard sunt disponibile, oferind facilități precum balcon, pat dublu sau twin, duș, TV, minibar și aer condiționat.
Localizare

Hotelul este situat in Kiris, la 7 km de centrul orasului Kemer.

Facilitatile hotelului

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurante, baruri, restaurant (à la carte), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), piscine in aer liber, terasa, spalatorie, babysitting/servicii pentru copii, sala de conferinta si petreceri, magazine, mini-market.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt prevazute cu aer conditionat, minibar si balcon, baie privata cu dus sau cada. Baile sunt prevazute cu uscator de par.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

19 % Oferta Speciala
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 171.5 /pers

7 % Oferta Speciala
VIKING NONA BEACH HOTEL

VIKING NONA BEACH HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 287.5 /pers

DOBEDAN WORLD PALACE (EX.ALVA DONNA WORLD PALACE

Kemer, Antalya, Turcia

de la 644 /pers