schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



În hotelul nostru, numit după AMON RA, zeul zeilor în mitologia egipteană, vă oferim o experiență de concept specială bazată pe viața lui SETH, zeul întunericului, și a lui OSIRIS, zeul bunătății. Seth știe să se distreze, Osiris este calm... Își poate petrece noaptea bucurându-se de distracția non-stop, de fericire și de momentele plăcute precum Seth; În timpul zilei, vă puteți relaxa ca Osiris și puteți experimenta o vacanță fascinantă în care vă predați fluxului. Experimentați din plin adrenalină și emoție la Amon Hotels... Într-o atmosferă în care distracția se transformă în legendă, petrecerile și divertismentul nostru contureaza concept special. Evenimentele pe care le veți întâlni cu entuziasm și piscina noastră Seth, cu aromele gourmet din Afrodisiacul nostru și restaurantele Sushi A'la Carte și mai multe experiențe legendare vă așteaptă pentru o vacanță fantastică la Amon Hotels...
Facilitati camere

Baie (Duș), WC, uscător de păr, telefon direct, minibar, Wifi (conexiune la internet wireless), seif, TV prin satelit, aer condiționat split, set de ceai și cafea.

Localizare

Hotelul a fost renovat ultima data in 2020 si se situeaza la o distanta de 7 km de Belek, Antalya 39 km, distanta pana la Aeroportul Internațional Antalya 25 km
 

Facilitati hotel

Hotelul detine un restaurant a la carte, restaurante a la carte cu specific divers, meniuri pentru diverse diete, baruri, piscine exterioare si interioare unde turistii pot beneficia de umbrele.

Activitati: Aqua Gym, Darts, Tenis de masă, jocuri și competiții, Muzică live, Aqua Spinning, Happy Hour, Kangoo Jumps, Petrecere la piscină, Petrecere, After Party.
 
Contra cost: servicii medicale, magazine, spalatorie, fotograf, rent a car, masaje si tratamente SPA.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

24 % Oferta Speciala
RIXOS PREMIUM BELEK

RIXOS PREMIUM BELEK

Belek, Antalya, Turcia

de la 471 /pers

19 % Oferta Speciala
SPICE HOTELS & SPA

SPICE HOTELS & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 207 /pers

29 % Oferta Speciala
CALISTA LUXURY RESORT

CALISTA LUXURY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 536 /pers