schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in Antalya, la 700 de metri de plaja Incekum. Pegasos Royal ofera cazare cu un restaurant, parcare privata gratuita, o piscina sezoniera in aer liber si un bar. Unitatea de cazare ofera divertisment de seara si recepție cu program nonstop. Camerele sunt dotate cu: baie proprie cu cada/dus, uscator de par, tv, telefon, acces internet WiFi (contra cost), mini-bar, seif, aer conditionat. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

UTOPIA WORLD HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 422 /pers

9 % Oferta Speciala
SEALINE SUITE HOTEL

SEALINE SUITE HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 175.5 /pers

LONG BEACH ALANYA

Alanya, Antalya, Turcia

de la 417.5 /pers