schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in Alanya Konaklı, perla Mediteranei, Aria Resort & Spa ofera oaspetilor sai o atmosfera prietenoasa cu arhitectura sa deosebita, camerele elegante si moderne. Are echipamentul pentru a va gazdui in cel mai bun mod cu echipa sa profesionista in afaceri, intalniri si organizatii speciale
Descirere Hotel

Situat in Alanya Konaklı, perla Mediteranei, Aria Resort & Spa ofera oaspetilor sai o atmosfera prietenoasa cu arhitectura sa deosebita, camerele elegante si moderne.

Este format din doua cladiri, strada si tunelul fiind intre ele.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Alte servicii

Clientii beneficiaza gratuit de acces la jocuri sportive, programe entertaiment, mini club (copii 04-12 ani), 

Servicii contra cost: bauturi alcoolice, spalatorie, masaj, tratamente faciale, inchiriere masina, magazine, room service, biliard , sporturi pe apa.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD, wi-fi, telefon, sistem de securitate, toalera, dus, uscator de par, oglinda de machiaj, seif, balcon, alarma de incendiu, ceainic.

Podelele sunt laminate si ceramica.

Facilitati hotel

Hotelul are iesire la mare, cu plaja privata accesul facandu-se cu ajutorul unei platforme. Plaja privata are 250 m, cu nisip cu pietris si alocuri stancoase.

Are 263 de camere structurate in blocul A si blocul B, detine restaurant a la carte cu o rezervare gratuita pe durata sejurului de 7 nopti, sauna, centru spa, fitness room, sala de conferinta, miniclub si programe entertaiment.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

UTOPIA WORLD HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 422 /pers

9 % Oferta Speciala
SEALINE SUITE HOTEL

SEALINE SUITE HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 175.5 /pers

LONG BEACH ALANYA

Alanya, Antalya, Turcia

de la 417.5 /pers