schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 75 km de aeroportul din Antalya si la 20 km de orasul Kemer. Facilitati hotel: Hotelul a fost renovat in 2009 si ofera cazare in 2 corpuri de 6 etaje. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific italian si pescaresc. Turistii pot servii diverse bauturi racoritoare la unul din cele 7 baruri disponibile in hotel. Plaja proprie este la 300 m de hotel si este o plaja cu nisip si pietris. Acest hotel detine si 2 piscine exterioare dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au si ei acces la o piscina exterioara cu minitopogane, teren de joaca si mini-club. Alte activitati disponibile in hotel sunt: aerobic, volei pe plaja, baschet, darts, tenis de masa, biliard si diverse sporturi acvatice. Facilitati camere:Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.
Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 75 km de aeroportul din Antalya si la 20 km de orasul Kemer.

Facilitati camera

Hotelul a fost renovat in 2009 si ofera cazare in 2 corpuri de 6 etaje. Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.

Facilitati hotel

Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific italian si pescaresc. Turistii pot servii diverse bauturi racoritoare la unul din cele 7 baruri disponibile in hotel. Plaja proprie este la 300 m de hotel si este o plaja cu nisip si pietris. Acest hotel detine si 2 piscine exterioare dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au si ei acces la o piscina exterioara cu minitopogane, teren de joaca si mini-club. Alte activitati disponibile in hotel sunt: aerobic, volei pe plaja, baschet, darts, tenis de masa, biliard si diverse sporturi acvatice.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

19 % Oferta Speciala
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 171.5 /pers

7 % Oferta Speciala
VIKING NONA BEACH HOTEL

VIKING NONA BEACH HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 287.5 /pers

DOBEDAN WORLD PALACE (EX.ALVA DONNA WORLD PALACE

Kemer, Antalya, Turcia

de la 644 /pers