schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Construit in anul 1999, suprafata totala este de 36.000 mp, ultima renovare a avut loc in anul 2017.
Facilitati camere

Hotelul are un numar tota de 186 camere: camere Standard (18-25mp, un dormitor cu pat matrimonial + un pat twin + canapea, o baie, max.2+1pax), camere Junior suit (30-39mp, un dormitor cu pat French + un pat twin + canapea, max.4pax). Toate camerele au baie privata cu cada sau dus, hair dryer, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, mini bar (bauturi racoritoare numai la sosire), seif (contra cost), gresie sau parchet laminat, LCD TV prin satelit, balcon in camerele cu vedere la mare si balcon tip French in camerele cu vedere la gradina.

Facilitati hotel

Servicii:  Ultra all inclusive – tip bufet pentru mic dejun, mc dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, ceai, cafea, prajituri, cina, gustari tarzii, bauturi locale si unele standard din import alcoolice si racoritoare pana la ora 01.00, inghetata si prajituri intre anumite ore, restaurant A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium de lux, vinurile speciale, toate bauturile imbuteliate, bauturile energizante, sucurile naturale din fructe, room service.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurant A’la Cart -Fish, bar in lobby, bar la piscina, Snack bar. Contra cost: servicii medicale, coafor, spalatorie, magazine, babysitting, internet café si jocuri pe calculator. Conexiunea WI-FI in Lobby este contra cost.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietris, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:  Piscine de exterior si interior pentru adulti si copii, trei tobogane, terenuri de tenis, baie turceasca, sauna, centru fitness, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: centru SPA & Wellness, sporturi pe apa, biliard, nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentele pentru tenis, jocuri pe computer.

Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si pe plaja pentru adulti si copii, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste intre 04 – 12 ani, loc de joaca pentru copii.

Website

https://www.armashotels.com/en/

Tip masa

Ultra all inclusive

Categorie

5*

Localizare

Hotelul se afla in Çamyuva, la 5km de Kemer si la 60km fata de aeroportul din Antalya.

Descriere

Construit in anul 1999, suprafata totala este de 36.000 mp, ultima renovare a avut loc in anul 2017.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

19 % Oferta Speciala
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 171.5 /pers

7 % Oferta Speciala
VIKING NONA BEACH HOTEL

VIKING NONA BEACH HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 287.5 /pers

DOBEDAN WORLD PALACE (EX.ALVA DONNA WORLD PALACE

Kemer, Antalya, Turcia

de la 644 /pers