schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Colecția Arum Barut, cu multiple premii internationale, construit intr-un stil arhitectural distinctiv detaliat, clar si curat, reflectand toate nuantele de albastru al Mediteranei, cu o plaja privata cu nisip auriu si un peisaj natural unic specific Side,iti promite o vacanta uimitoare in care toate nevoile tale sunt indeplinite. Colecția Arum Barut poate oferi camere si apartamente luxoase peste calitatea standard, gazduindu-se pe cei care au casatorit, familii si cupluri,unde toate nevoile sunt satisfacute. Bucurati-va de o vacanta uimitoare cu calitatea remarcabila a serviciilor oferite intr-o atmosfera calda care va reaminteste de acasa, degustand in acelasi timp cele mai delicioase arome in restaurantele noastre. Petreceti timp de buna calitate cu cei dragi cu activitatii distractive si distractive, incercați Centrul nostru Spa & Wellness pentru a va intineri mintea, trupul si sufletul tau si transforma-ti vacanta intr-un ritual de curatare.
Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 60 km de aeroportul din Antalya, la 3 km de mers pe jos pe promenada pana in orasul Side si la 1 km de Spitalul Andalou.

Facilitati camere

Camere sunt moderne si dotate cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, fierbator, seif si balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Plaja

Plaja este in apropierea hotelului si este o plaja cu nisip. Turistii pot servii diverse bauturi racoritoare la barul de la plaja.

Facilitati copii

Copii au acces la un bufet special pentru ei, piscina cu topogan, loc de joaca, miniclub, bona (contra cost).

Facilitati hotel

Hotelul detine un restaurant principal, 3 restaurante a la carte cu o mare diversitate, 5 baruri, 2 piscine exterioare, 2 topogane, piscina pentru copii,

Contra cost: cabinet medical, centrul SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, biblioteca, sala de conferinta. spalatorie, babby sitting, room service, rent a car.

Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, teren de tenis cu suprafata dura, minigolf, animatie.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
TUI BLUE PALM GARDEN

TUI BLUE PALM GARDEN

Side, Antalya, Turcia

de la 630 /pers

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 638.5 /pers

14 % Oferta Speciala
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION

ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION

Side, Antalya, Turcia

de la 337 /pers