schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul ofera conditii ideale pentru petrecerea unui concediu, dotari moderne, servicii de calitate si camere spatioase, fiind cautat de cupluri, grupuri de prieteni si familii cu copii pentru atmosfera calda si relaxanta.
Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, seif, minibar, telefon, baie cu dus/cada, uscator pentru par, balcon.

Localizare

Hotelul a fost construit in anul 2003 si este situat intr-o zona cu verdeata si cu multe flori, la cca 350m de centrul statiunii si la 300m de plaja. 

Descriere

Hotelul ofera conditii ideale pentru petrecerea unui concediu - dotari moderne, servicii de calitate si camere spatioase, fiind cautat de cupluri, grupuri de prieteni si familii cu copii pentru atmosfera calda si relaxanta.

Facilitati hotel

Hotul dispune de receptie, lobby, Wi-Fi, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii cu tobogane, restaurant principal, barbeque, lobby bar, pool bar, sala de conferinte, centru Spa cu multiple tratamente si proceduri pentru sanatate, baie turceasca, sauna, solar, fitness, masaj, salon de infrumusetare, biliard, masa de tenis, teren de volei, magazin de suveniruri, centru medical, schimb valutar, parcare.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

19 % Oferta Speciala
GOLDEN LINE HOTEL

GOLDEN LINE HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 150 /pers

14 % Oferta Speciala
ASTORIA GOLDEN SANDS

ASTORIA GOLDEN SANDS

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 246 /pers

DETELINA HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 108 /pers