schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in statiunea Belek, la 20 km de aeroportul din Antalya si la 7 km de centrul orasului Belek.Plaja este la 950 de metri de cladire si se face transfer cu shuttle bus. Localizare Hotel Aydinbey Queen's Palace & Spa Belek este situat la 20 km de aeroport si la 30 km de centrul orasului Antalya, la 7 km de centrul orasului Belek, la 950 m de propria plaja si a fost deschis in anul 2019. Suprafata totala este de 17000 mp. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 5 baruri, 3 piscine exterioare, 2 piscine interioare, 1 tobogan de apa, centru SPA, coafor, magazine, spalatorie, internet cafe (contra cost), internet Wi-Fi (in lobby, zone publice, gratuit), parcare gratuita. Facilitati camera Camerele sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat individual, televizor, telefon, set pentru ceai si cafea, mini-bar (bauturi racoritoare - zilnic, gratuit), seif (gratuit), balcon.
Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat individual, televizor, telefon, set pentru ceai si cafea, mini-bar (bauturi racoritoare - zilnic, gratuit), seif (gratuit), balcon.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 2 restaurante a la carte (cu rezervare - 1 rezervare/sejur (7 nopti), 5 baruri, 3 piscine exterioare, 2 piscine interioare, 1 tobogan de apa, centru SPA, coafor, magazine, spalatorie, internet cafe (contra cost), internet Wi-Fi (in lobby, zone publice, gratuit), parcare gratuita.

Localizare

Hotel Aydinbey Queen's Palace & Spa Belek este situat la 20 km de aeroport si la 30 km de centrul orasului Antalya, la 7 km de centrul orasului Belek, la 950 m de propria plaja si a fost deschis in anul 2019. Suprafata totala este de 17000 mp.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

24 % Oferta Speciala
RIXOS PREMIUM BELEK

RIXOS PREMIUM BELEK

Belek, Antalya, Turcia

de la 471 /pers

19 % Oferta Speciala
SPICE HOTELS & SPA

SPICE HOTELS & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 207 /pers

29 % Oferta Speciala
CALISTA LUXURY RESORT

CALISTA LUXURY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 536 /pers