schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in statiunea Belek, la la 1,9 km de parcul tematic The Land of Legends. Este situat intr-o zona frumoasa, detine un design modern si programele entertameint sunt diversiticate si interesante.
Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 7 baruri, 3 piscine exterioare, 5 piscine, dintre care 2 de copii, una interioara si una exterioara, 1 tobogan de apa, internet Wi-Fi (in lobby, zone publice, gratuit), parcare gratuita.

 

Contra cost: centru SPA, coafor, magazine, spalatorie, internet cafe, sporturi acvatice, rooms service, servicii medicale, centru de jocuri, sali de conferinta.

 

Nu este permisa cazarea cu animale de companie.

Localizare

Hotel Aydinbey Queen's Palace & Spa Belek este situat la 20 km de aeroport si la 30 km de centrul orasului Antalya, la 7 km de centrul orasului Belek, la 950 m de propria plaja si a fost deschis in anul 2019. Suprafata totala este de 17000 mp.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat individual, televizor, telefon, set pentru ceai si cafea, mini-bar (bauturi racoritoare - zilnic, gratuit), seif (gratuit), balcon.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

24 % Oferta Speciala
RIXOS PREMIUM BELEK

RIXOS PREMIUM BELEK

Belek, Antalya, Turcia

de la 471 /pers

19 % Oferta Speciala
SPICE HOTELS & SPA

SPICE HOTELS & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 207 /pers

29 % Oferta Speciala
CALISTA LUXURY RESORT

CALISTA LUXURY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 536 /pers