schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja publică din Evrenseki si la 48 km de Aeroportul Antalya. Facilitati hotel: acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati hotel

Hotelul oferă turiștilor o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele gratuite, restaurant, bar și o sală de jocuri.

Localizare

Hotelul Pela Maria este situat în Hersonissos, la 28 km de aeroport. Stația pentru transport în comun, baruri, cluburi și magazine sunt chiar lângă hotel.  Hotelul a fost contruit în anul 1979 și renovat în 2016.

Plaja

Plaja publică cu nisip fin se află la 60 m de hotel. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă este de 8 euro/zi.

Facilitati camera

Hotelul este construit în stil cretan modern și conține unități de cazare confortabile și moderne, mobilier practic și un balcon cu o vedere impresionantă la mare. Camerele au în dotare televizor cu satelit, telefon, grup sanitar propriu, aer condiționat (7 euro/zi), TV, radio, mini bar (3 euro/zi), telefon, seif (contra cost), balcon sau terasă.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
TUI BLUE PALM GARDEN

TUI BLUE PALM GARDEN

Side, Antalya, Turcia

de la 630 /pers

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 638.5 /pers

14 % Oferta Speciala
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION

ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION

Side, Antalya, Turcia

de la 337 /pers