schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hemera ofera o vacanta memorabila oaspetilor sai valorosi cu abordarea traditionala a serviciilor, principiile de calitate maxima si viziunea in continua dezvoltare. Situat intr-unul dintre cele mai frumoase locatii din Antalya, Hemera ofera o experienta unica de cazare pe tot parcursul anului, insotite de o calitate excepționala a serviciilor pe o proprietate care imbratiseaza imprejurimile naturale dedesubtul lui Side.
Facilitati camere

Camerele dispun de baie proprie cu dus, uscator de par, halat de baie, papuci de camera, aer conditionat central (in corpurile principale; in Annex functioneaza la anumite ore), TV, telefon, mini-bar, seif, balcon, curatenie in camera – zilnic, schimbarea lenjeriei – de 3 ori pe saptamana.

Sport si agreement

Gratuit: sauna, baie turceasca, sala fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, darts, tir cu arcul, mini-fotbal, mini-golf, 2 terenuri de tenis (bitum), inchirierea rachetelor si a mingilor de tenis, nocturna terenului de tenis, canoe, hidrobicileta, windsurfing (cu licenta), programe de animatie, muzica live, discoteca, Internet wireless (in lobby).
Contra cost: centru de thalaso-terapie, masaj, peeling, jocuri electronice, internet-cafe, biliard, sporturi acvatice cu motor pe plaja, bufet, piscina, spatiu de joacă, mini-club (4-12 ani).

Plaja

Plaja proprie cu nisip. Bar pe plaja. Sezlonguri, saltele, umbrele, pe plaja si la piscina, prosoape de plaja – gratuite.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Localizare

Hotelul Barut Hemera este situat la 60 km de aeroportul Antalya, la 3 km de orasul Side, pe malul marii si la 1 km de Spitalul Özel Anadolu

Facilitatile hotelului

Restaurant principal, 3 restaurante a-la-carte (turcesc, pescaresc si mediteranean – cu rezervare), 5 baruri, meniu dietetic, meniu vegetarian,  piscine exterioare, piscina interioara, atat pentru adulti cat si pentru copii, sporturi pe plaja, centru fitness. mini club (4-12 ani), loc de joaca.

Contra cost: cabinet medical, spalatorie, curatatorie chimica, magazine, rent-a-car, parcare, sala pentru conferinte, masaje si tratamente de infrumusetare.

Este permisa cazare cu animale de companie cu o greutate de pana la 8 kg, contra cost, exceptie fac animalele tropicale, care nu sunt acceptate.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
TUI BLUE PALM GARDEN

TUI BLUE PALM GARDEN

Side, Antalya, Turcia

de la 630 /pers

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 638.5 /pers

14 % Oferta Speciala
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION

ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION

Side, Antalya, Turcia

de la 337 /pers