schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hemera ofera o vacanta memorabila oaspetilor sai valorosi cu abordarea traditionala a serviciilor, principiile de calitate maxima si viziunea in continua dezvoltare. Situat intr-unul dintre cele mai frumoase locatii din Antalya, Hemera ofera o experienta unica de cazare pe tot parcursul anului, insotite de o calitate excepționala a serviciilor pe o proprietate care imbratiseaza imprejurimile naturale dedesubtul lui Side.
Localizare

Hotelul Barut Hemera este situat la 60 km de aeroportul Antalya, la 3 km de orasul Side, pe malul marii si la 1 km de Spitalul Özel Anadolu.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Plaja

Plaja proprie cu nisip. Bar pe plaja. Sezlonguri, saltele, umbrele, pe plaja si la piscina, prosoape de plaja – gratuite.

Facilitatile hotelului

Restaurant principal, 3 restaurante a-la-carte (turcesc, pescaresc si mediteranean – cu rezervare), 5 baruri, meniu dietetic, meniu vegetarian,  piscine exterioare, piscina interioara, atat pentru adulti cat si pentru copii, sporturi pe plaja, centru fitness. mini club (4-12 ani), loc de joaca.

Contra cost: cabinet medical, spalatorie, curatatorie chimica, magazine, rent-a-car, parcare, sala pentru conferinte, masaje si tratamente de infrumusetare.

Este permisa cazare cu animale de companie cu o greutate de pana la 8 kg, contra cost, exceptie fac animalele tropicale, care nu sunt acceptate.

Sport si agreement

Gratuit: sauna, baie turceasca, sala fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, darts, tir cu arcul, mini-fotbal, mini-golf, 2 terenuri de tenis (bitum), inchirierea rachetelor si a mingilor de tenis, nocturna terenului de tenis, canoe, hidrobicileta, windsurfing (cu licenta), programe de animatie, muzica live, discoteca, Internet wireless (in lobby).
Contra cost: centru de thalaso-terapie, masaj, peeling, jocuri electronice, internet-cafe, biliard, sporturi acvatice cu motor pe plaja, bufet, piscina, spatiu de joacă, mini-club (4-12 ani).

Facilitati camere

Camerele dispun de baie proprie cu dus, uscator de par, halat de baie, papuci de camera, aer conditionat central (in corpurile principale; in Annex functioneaza la anumite ore), TV, telefon, mini-bar, seif, balcon, curatenie in camera – zilnic, schimbarea lenjeriei – de 3 ori pe saptamana.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
TUI BLUE PALM GARDEN

TUI BLUE PALM GARDEN

Side, Antalya, Turcia

de la 630 /pers

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 638.5 /pers

14 % Oferta Speciala
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION

ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION

Side, Antalya, Turcia

de la 337 /pers