schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Beach Albatros Resort este un refugiu de lux, unde turistii se pot relaxa și bucura de minunile Mării Roșii pe tot parcursul anului. Complexul all inclusive este înconjurat de 123.000 m² de grădini amenajate si se afla la doar 15 minute de aeroportul din Hurghada și la 20 de minute de centrul orașului.

Facilitati hotel

Hotelul oferă receptie 24h, lobby, grădini amenajate, 5 restaurante, 6 baruri, 4 piscine exterioare (3 cu încalzire iarna), piscina acoperita incalzita, 5 tobogane, spalatorie, curatatorie, cabinet medical, salon de infrumusetare, magazine si schimb valutar, internet-cafe si Wi-Fi (ambele contra cost), sauna, baie turceasca, jacuzzi, sala fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, teren de tenis (nocturna - contra cost), mini-golf (nocturna - contra cost), polo pe apa, discoteca, program de divertisment, mini-disco, darts, sporturi de apa, plaja privata.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 678 de camere frumos mobilate și oferă facilități cum ar fi aer condiționat, TV prin satelit, mini-bar, baie privata, uscător pentru păr și articole de toaletă, balcon/terasa, seif. 


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

31 % Oferta Speciala
PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK RESORT NEVERLAND

PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK RESORT NEVERLAND

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 207 /pers

GRAVITY HOTEL & AQUA PARK HURGHADA ( EX SAMRA BAY

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 202.5 /pers

JAZ AQUAMARINE RESORT HURGHADA

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 224.5 /pers