schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in statiunea Belek la malul marii, la 35 de km de aeroport si la 12 km de localizatea Serik. A fost construit in 2005, are o suprafata de 2500mp si dispune de 5 corpuri cu 4 si 5 etaje. Plaja hotelului este o plaja cu nisip si pietris si are si un bar langa plaja. Restaurantul principal ofera turistilor preparate internationale stil bufet si de asemenea hotelul are 2 restaurante a la carte, unul cu preparate din bucataria italiana si unul cu preaparate turcesti. Localizare Hotelul Belek Beach Resort este deschis in 2005, renovat in 2015, cu o suprafata totala de 38.000 mp, hotelul este situat pe plaja din Bogazkent-Belek, la 35 km de aeroportul Antalya. Facilitati hotel Hotelul Belek Beach Resort 5* ofera oaspetilor sai restaurantul principal, meniu dietetic, 2 restaurante a la carte (turcesc, italian - cu rezervare, o masa gratuita/sejur), 5 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane acvatice, cabinet medical, centru wellness, coafor, lant de magazine, spalatorie si sala de conferinte (30-200 persoane). Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, fotbal pe plaja, baschet, mini-fotbal, teren de tenis cu, suprafata sintetica, inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, boccia, tir cu arcul, mini-golf, program de animatie, muzica live (in anumite zile), discoteca si internet Wi-Fi (in lobby). Contra cost: masaj, nocturna terenului de tenis, aparate electronice, internet cafe, biliard si sporturile acvatice. Facilitati camera Camerele sunt dotate cu baie cu cada/dus, uscator de par, A/C, telefon, mini bar, seif, TV-SAT, balcon, pardoseala din parchet laminat.
Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu baie cu cada/dus, uscator de par, A/C, telefon, mini bar (contra cost), seif (contra cost), TV-SAT, balcon, pardoseala din parchet laminat.

Facilitati hotel

Hotelul Belek Beach Resort 5* ofera oaspetilor sai restaurantul principal, meniu dietetic, 2 restaurante a la carte (turcesc, italian - cu rezervare, o masa gratuita/sejur), 5 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane acvatice, cabinet medical, centru wellness, coafor, lant de magazine, spalatorie si sala de conferinte (30-200 persoane).Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, fotbal pe plaja, baschet, mini-fotbal, teren de tenis cu, suprafata sintetica, inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, boccia, tir cu arcul, mini-golf, program de animatie, muzica live (in anumite zile), discoteca si internet Wi-Fi (in lobby).Contra cost: masaj, nocturna terenului de tenis, aparate electronice, internet cafe, biliard si sporturile acvatice.

Localizare

Hotelul Belek Beach Resort este deschis in 2005, renovat in 2015, cu o suprafata totala de 38.000mp, hotelul este situat pe plaja din Bogazkent-Belek, la 35 km de aeroportul Antalya.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

INNVISTA HOTELS BELEK

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

8 % Oferta Speciala
SHERWOOD DREAMS RESORT

SHERWOOD DREAMS RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 545.5 /pers

9 % Oferta Speciala
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 405.5 /pers