schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in Antalya, Belek, in Centrul de Turism Bogazkent, langa mare, are o suprafata de 48.000 m2. Ofera o experienta unica de vacanta in zona. Se compune din 8 blocuri cu 4 și/sau 5 etaje legate intre ele. Lifturi sunt disponibile in toate blocurile. Are o plaja cu nisip fin lung de 120 de metri care este distins cu Steagul Albastru, zone de plaja, sezlonguri, umbrele, dusuri, debarcader cu foisor.
Localizare

Hotelul Belek Beach Resort este deschis in 2005, complet renovat in 2022, cu o suprafata totala de 48.000mp, hotelul este situat pe plaja din Bogazkent-Belek, la 35 km de aeroportul Antalya.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu baie cu cada/dus, uscator de par, A/C, telefon, mini bar (contra cost), seif (contra cost), TV-SAT, balcon, pardoseala din parchet laminat.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Facilitati hotel

Hotelul Belek Beach Resort 5* ofera oaspetilor sai restaurantul principal, meniu dietetic, 2 restaurante a la carte (turcesc, italian - cu rezervare, o masa gratuita/sejur),bufet pentru copii in cadurl restaurantului, numeroase baruri,  piscine exterioare, piscina interioara, tobogane acvatice, mini club (4-8 ani), maxi club (9-12 ani), loc de joaca.

Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, fotbal pe plaja, baschet, mini-fotbal, teren de tenis cu, suprafata sintetica, inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, boccia, tir cu arcul, mini-golf, program de animatie, muzica live (in anumite zile), discoteca si internet Wi-Fi (in lobby).

Contra cost: masaj, nocturna terenului de tenis, aparate electronice, internet cafe, biliard si sporturile acvatice, cabinet medical, centru wellness, coafor, lant de magazine, spalatorie si sala de conferinte, room service.

Nu este permisa cazarea cu animale de companie.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

INNVISTA HOTELS BELEK

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

8 % Oferta Speciala
SHERWOOD DREAMS RESORT

SHERWOOD DREAMS RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 545.5 /pers

9 % Oferta Speciala
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 405.5 /pers