schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat pe malul marii, la o distanta de numai 300 m de plaja, Hotelul Bellis a fost deschis in 2011 si este inconjurat de o luxurianta padure de pini. Hotelul va invita sa va petreceti vacanta la care ati visat. Hotelul este inconjurat de paduri luxuriante, gradini cu pini si palmieri, o varietate de flori, oferind o valvataie de culoare. Hotel Bellis 5* este situat intr-un resort inconjurat de pini si dispune de 5 piscine in aer liber, un parc acvatic, piscina interioara si plaja privata. Pe langa toate acestea, serviciile de exceptie vor asigura turistilor o sedere placuta si relaxanta in cadrul hotelului.
Localizare

Cel mai apropiat oras de hotel este orasul Kadryie, situat la numai 5 km distanta, iar aeroportul din Antalya este la o distanta de 32 km, respectiv 42 km fata de centrul orasului Antalya.

Facilitati camere

Camerele dispun de baie proprie, camerele au vedere spre mare sau spre munte, tv satelit, AC - centralizat, mini-bar, seif, curatenie in camera zilnic, balcon, room service (contra cost).

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Facilitatile hotelului

Hotelul dispune de lobby, lobby bar, piscine interioara, 5 piscine exterioare, inclusiv 2 aquapark-uri pentru copii si pentru adulti, 8 restaurante a la carte, patisserie, 10 baruri, ceainarie, sali de conferinta, magazine cu suveniruri, coafor, amfiteatru, aqua parc, serviciu medical, 4 terenuri de tenis, teren de volei, mini fotbal, tenis de masa, mini golf, sala de fitness si aerobic, sauna, hammam.

Serviciile extra-charge sunt: bowling-ul, masajul si centrul spa. Mai exista o discoteca, un club de noapte in aer liber, un mic cinematograf, iar seara turistii sunt animate de programul de divertisment al hotelului, sali de conferinta.

Pentru copii exista piscine, tobogane cu apa, mini-club(4-12ani), junior-club(13-16ani), loc de joaca special amenajat, mini-disco. Pe plaja exista umbrele, hamace, saltele si prosoape de plaja. Se pot practica si numeroase sporturi nautice precum: canotaj, windsurfing, banana rides, parasailing jetski.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

INNVISTA HOTELS BELEK

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

8 % Oferta Speciala
SHERWOOD DREAMS RESORT

SHERWOOD DREAMS RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 545.5 /pers

9 % Oferta Speciala
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 405.5 /pers