schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Bolero, situat in Nisipurile de Aur face parte din lantul de hoteluri Grifid si este o perla a statiunii, care incanta an de an oaspetii ce ii trec pargul, datorita serviciilor excelente pe care le presteaza,cu numeroase facilităţi și opţiuni culinare.
Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Nisipurile de Aur, fiind inconjurat de o gradina frumoasa cu multa verdeata si flori, la 500 de metri de zona centrala si la numai 50 de metri de plaja proprie.

Website

http://www.grifidhotelbolero.bulgaria-hotels.com/

Facilitati hotel

Hotel Bolero dispune receptive cu zona de lobby, Wi-Fi,  centru de schimb valutar,bar cu terasa, restaurant spatios pentru nefumatori, restaurant a la carte (bucatarie asiatica), restaurant cu gratar argentinian, snackbar cu terasa,cafenea, piscina interioara incalzita cu jacuzzi, sala de gimnastica,sala de conferinte, centru Spa, salon de infrumusetare, magazine, 2 piscine, una dintre ele cu jacuzzi, piscine pentru copii, aqua-park, terasa, pool bar, parcare privara(garaj), plaja propie cu sezlonguri si umbrele, bar pe plaja.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie cu cada, uscator pentru par, telefon, aer conditionat, TV-satelit, canapea, frigider, seif (contra cost), balcon / terasa, mocheta, aparat de preparare ceai/cafea.

Descriere

Hotelul Bolero, situat in Nisipurile de Aur  face parte din lantul de hoteluri Grifid si este o perla a statiunii, care incanta an de an oaspetii ce ii trec pargul, datorita serviciilor excelente pe care le presteaza,cu numeroase facilităţi și opţiuni culinare.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

19 % Oferta Speciala
GOLDEN LINE HOTEL

GOLDEN LINE HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 150 /pers

14 % Oferta Speciala
ASTORIA GOLDEN SANDS

ASTORIA GOLDEN SANDS

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 246 /pers

DETELINA HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 108 /pers