schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in inima orașului Palm Beach, Aruba, acest complex destinat exclusiv adulților oferă un centru spa cu servicii complete și un serviciu de transfer gratuit la plajă. WiFi gratuit in intregul hotel. Fiecare cameră modernă a hotelului Brickell oferă un televizor cu ecran plat cu televizoare inteligente. Sunt incluse un birou și facilități de călcat. Baia are articole de toaletă gratuite. Serviciul de turndown este disponibil la cerere.

Toți oaspeții de la Brickell Bay sunt deschise o piscină in aer liber cu bar. Serviciile de concierge pot organiza o varietate de sporturi nautice și activități. Centrele comerciale Paseo Herencia și Palm Beach Plaza de pe insulă sunt la doar 3 minute de mers pe jos de Brickell Bay Beach Club, iar in zona hotelieră din jur există mai multe restaurante și baruri. Aeroportul Internațional Regina Beatrix este la 15 minute de mers cu mașina, iar serviciul de transfer de la/la aeroport poate fi aranjat cu 3 zile inainte de sosire, la un cost suplimentar.

Datorită renovărilor curente la hotel, micul dejun este servit in prezent la restaurantul Salt and Pepper, situat la doar 1 plimbare de proprietate, intre orele 7:45 și 12:00.

Harta