schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in statiunea Belek, la 27 km de aeroportul din Antalya si la 4 km de centrul orasului Belek. Renovat in 2018, acest resort ofera cazare in 7 cladiri de 4 si 5 nivele si in 14 ville cu 2 nivele. Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor si mini-bar. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine 5 restaurante a la carte, italian, turcesc, asiatic, sud-american si pescaresc. Copii au multiple facilitati la acest hotel, bufet pentru copii, piscina cu tobogan acvatic, baby club, 3 locuri de joaca pentru copii de diferite varste si babysitting ( contra cost). Turistii se pot relaxa in centrul SPA unde beneficiaza de servicii de masaj, sauna, baie turceasca si baie cu aburi. Alte activitati disponibile la hotel sunt aerobic, baschet, volei pe plaja, tenis, darts, biliard, disco si diferite programe de animatie.
Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Facilitati camera

Fiecare cameră a hotelului este dotată cu centrală de aer condiționat, un mini-bar și o masă, un birou, un seif, un 32 inch LCD TV interactiv, fără fir (limitat), conexiune la internet prin cablu (cablu gratuit la recepție), un telefon, fier de calcat, uscător de păr, dulap mare și dulap cu rafturi, duș și o cadă de baie, oglindă și o canapea de dormit, balcon sau terasa , șezlonguri pe balcon sau terasă.

Localizare

Hotelul Calista Luxury este situat in Belek, la 27 km de aeroportul din Antalya si 35 km de orasul Antalya.

Facilitati hotel

Restaurantul principal Bellum, si alte restaurante a la carte, cu specific italian, turcesc, asiatic, pescaresc si sud-american plus restaurant la piscina si Snack restaurant pe plaja. Doar pentru cei cazati in vile: VIP restaurant, check in si check out expres, valet, servicii business, 24h room service, concierge pe timpul zilei, spalatorie, servirea fructelor, a prajiturilor si a vinului la camera, zilnic.

Cu plata (inclusiv VIP): asistenta medicala, servicii de infrumusetare, masaj, SPA, coafor, lectii de tenis, telefon, fax, sporturile motorizate. Servicii: A`la Carte All Inclusive - servicii de inalta calitate in toate restaurantele, bufet deschis cu ospatar la masa. Cu plata sunt: whiskey Premium, V.S.O.P. vinurile de import si cele speciale, restaurantul À la Carte Elegance, room service intre 07:00-01:00, restaurantul VIP si tigarile.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

INNVISTA HOTELS BELEK

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

8 % Oferta Speciala
SHERWOOD DREAMS RESORT

SHERWOOD DREAMS RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 545.5 /pers

9 % Oferta Speciala
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 405.5 /pers