schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Carina este administrat de o familie şi se află în mijlocul unor grădini amenajate, cu vedere la plaja din Kuşadası. Hotelul a fost proiectat în stil mediteranean cu un decor rustic și istoric, cu o vedere impresionanta spre Marea Egee.
Facilitati camere

Camerele au stiluri diferite, unele fiind simple si moderne, altele decorate cu mobilier de epoca, dar toate ofera aceleasi dotari: aer conditionat, telefon, televizor cu ecran plat si canale prin cablu, cana fierbator pentru prepararea cafelei si a ceaiului, seif, frigider, baie cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, papuci de casa si uscator de par, terasa sau balcon.

 

Facilitati hotel

Oaspetii hotelului Carina au la dispozitie un restaurant cu preparate internationale si specialitati locale, un bar in aer liber, o piscina exterioara cu terasa, dotata cu sezlonguri, umbrele si prosoape, WIFI gratuit.

Localizare

Centrul statiunii Kusadasi, cu baruri pline de viata si numeroase magazine se afla la mai putin de 1 km de hotel, iar pana la Jade Beach Club sunt doar 300 de metri.

Descriere

O afacere de familie, un hotel cochet, situat in mijlocul unei gradini frumos amenajate, seara va veti delecta cu muzica veche turceasca si spectacole de jazz. O locatie linistita, cu o incantatoare vedere panoramica catre plaja orasului Kusadasi.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

AQUA FANTASY HOTELS & AQUAPARK

Kusadasi, Turcia

de la 397 /pers

BATIHAN BEACH RESORT & SPA

Kusadasi, Turcia

de la 299 /pers

KORUMAR HOTEL DELUXE

Kusadasi, Turcia

de la 460 /pers