schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Casablanca este un complex hotelier ce ofera o multitudine de facilitati, conditii de cazare foarte bune, un sistem All Inclusive echilibrat, fiind foarte apreciat de turistii din intreaga lume.
Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant, bar, bar la piscina, gradina, piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, masaj, sauna, fitness, room service, mini supermarket, magazin de suveniruri, centru SPA. Wi-Fi gratuit în toate zonele hotelului.

Teren de tenis , tenis de masă , biliard ,loc de joacă pentru copii ,bazin si club de animatie sunt doar cateva dintre atractiile oferite pentru relaxare si destindere.

Facilitati camere

Camerele sunt mobilate cu un pat dublu sau cu două paturi, o canapea extensibilă și un fotoliu. Acestea au o baie mare cu duș sau cadă, uscător de păr, iar camerele sunt dotate cu TV, telefon, acces gratuit la internet și aer condiționat individual. Fiecare studio și apartament este mobilat cu o chicinetă cu frigider și plită.

Descriere

Hotel Casablanca situat la poalele Muntelui Emine și la 6 minute de mers pe jos de Plaja Obzor de la Marea Neagră ,ofera o panorama uimitoare catre muntii Stara Planina fiind o locatie foarte moderna si echipata conform standardelor de patru stele  in imediata apropiere a atractiilor principale din oras. 

Localizare

Hotelul Casablanca este situat la ieșirea din Obzor în direcția Varna, la 50 km de aeroporturile Varna și Burgas, la 50 m de drumul central și la 100 m de plajă.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

19 % Oferta Speciala
ALUASUN HELIOS BEACH

ALUASUN HELIOS BEACH

Obzor, Bulgaria

de la 154.5 /pers

24 % Oferta Speciala
ALUA HELIOS BAY

ALUA HELIOS BAY

Obzor, Bulgaria

de la 163 /pers