schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Castello City, o destinație de 4 stele din Heraklion, Creta, este parte a grupului de hoteluri Castello. Aflat în apropierea impresionantelor ziduri venețiene care înconjoară orașul vechi Heraklion, acest hotel cu 68 de camere, complet renovat în 2017, este deschis pe tot parcursul anului și oferă cazare ideală pentru oameni de afaceri, turiști și călători.
Facilități camere

Camerele spațioase ale Hotelului Castello City oferă aer condiționat, ferestre izolate fonic, TV, mini-frigider și seif. Hotelul dispune, de asemenea, de camere de familie în plan deschis.
 

Facilități hotel

 Hotelul dispune de bar/pub, seif, camere nefumători, cameră de familie și seif pentru a asigura oaspeților cel mai înalt grad de confort.
 Personalul receptiei cu program nonstop poate aranja servicii personalizate, inclusiv excursii și închiriere de mașini, motociclete sau biciclete. 
Un mic dejun grecesc tip bufet, însoțit de cafea sau ceai, poate fi savurat în fiecare dimineață. 
Seara, oaspeții se pot bucura de o băutură, prima dintre ele fiind inclusă, în lounge bar, cafenea și restaurantul à la carte Fifth Floor, admirând vederea la mare, zidurile venețiene și orașul vechi.
 

Localizare

Situat în proximitatea porții antice Pantocrator, Hotelul Castello City este la doar câțiva pași de plaja din Heraklion.
Poziționat în apropierea centrului orașului, în imediata vecinătate a stațiilor de autobuz și taxi, hotelul oferă acces facil la aeroport și port.

Descriere hotel

 Hotelul Castello City, o destinație de 4 stele din Heraklion, Creta, este parte a grupului de hoteluri Castello. 
Aflat în apropierea impresionantelor ziduri venețiene care înconjoară orașul vechi Heraklion, acest hotel cu 68 de camere, complet renovat în 2017, este deschis pe tot parcursul anului și oferă cazare ideală pentru oameni de afaceri, turiști și călători.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

AQUILA ATLANTIS HOTEL

Heraklion, Creta-Heraklion, Grecia

de la 214.5 /pers