schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Cinnamon Hakuraa Huraa ofera oaspetilor o experienta de lux in vile situate de-a lungul nisipurile albe si a apelor limpezi ale lagunei. Complexul pune la dispozitie un centru spa de clasa mondiala si un bar sustinut de piloni. Insula, care este deosebit de populara in randul cuplurilor, ofera o oferta extinsa all-inclusive. Intr-o locatie unica, oaspetele petrece aici o vacanta de lux de neuitat. Varietatea culinara si linistea absoluta alcatuiesc atmosfera unica a statiunii insulare. Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Localizare

Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives se afla la 145 km de capitala Male iar transferul se efectueaza cu hidroavionul si dureaza aproximativ 45 de minute.

 

Website

https://www.cinnamonhotels.com/cinnamonhakuraahuraamaldives

Facilitati hotel

Cinnamon Hakuraa Huraa ofera oaspetilor sai o experienta de lux in vile situate de-a lungul nisipului alb si a apelor limpezi ale lagunei. Complexul are plaja privata, centru spa de clasa mondiala, bar, restaurant, facilitati de sporturi nautice, centru de fitness.

Harta