schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Hotelul detine receptie 24h, zona de lobby, 4 restaurante, baruri, cafenea, centru Spa, salon de înfrumusețare cu servicii complete, 8 piscine în aer liber, un centru de scufundări, magazine, un supermarket şi un bazar, kids club, volei, golf, sporturi pe apa, tenis, divertisment seara si sala fitness.

Facilitati camere

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay oferă 448 camere și apartamente frumos amenajate, cu diferite categorii, pentru a satisface nevoile tuturor oaspeților. Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș, uscător de păr si produse de toaleta, balcon sau terasă, facilitati pentru ceai / cafea, aer condiționat / încălzire, seif, telefon, Tv satelit, mini-bar.

Localizare

Cleopatra Luxury Resort este situat la 30 km de aeroport, la 35 km de centrul orasului Hurghada, in golful Makadi, pe malul marii. A fost deschis in anul 2009, ultima renovare a avut loc in anul 2015.

Grupul Cleopatra Hotels participă cu mândrie la creșterea calitatii serviciilor hoteliere in Egipt. De-a lungul anilor, grupul și-a extins personalul cu inalta calificare din industria ospitalității, facilitatile si spatiile de cazare moderne si luxoase de care se pot bucura clientii.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

28 % Oferta Speciala
JAZ MAKADI SARAYA RESORT

JAZ MAKADI SARAYA RESORT

Makadi Bay, Hurghada, Egipt

de la 265 /pers

18 % Oferta Speciala
STEIGENBERGER MAKADI

STEIGENBERGER MAKADI

Makadi Bay, Hurghada, Egipt

de la 274 /pers