schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situată în pitorescul Belek din regiunea Antalya, Clover Magic Seagate se remarcă ca o proprietate de lux cu 5 stele, oferind o experiență excepțională de cazare. Cu o zonă privată de plajă, hotelul creează un cadru exclusivist pentru o ședere relaxantă și confortabilă. Structurat în mai multe corpuri de clădiri, complexul este înconjurat de frumoase grădini, adăugând un aer de prospețime și natură la atmosfera sa. Această configurație oferă o arhitectură plăcută și integrată în mediul înconjurător, creând o ambianță armonioasă pentru oaspeți. Fiecare detaliu al hotelului este gândit pentru a oferi o experiență memorabilă, îmbinând confortul modern cu frumusețea naturală a peisajului din jur.
Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, oferă acces gratuit la internet, dispune de televizor, telefon, baie cu duș și este prevăzută cu un uscător de păr.

Facilități hotel

Hotelul oferă servicii de primire nonstop, facilități precum seif, aer condiționat și acces gratuit la internet. Printre facilitățile suplimentare se numără camera de bagaje, vestiarele, o frumoasă grădină și terasă, un restaurant și bar pentru răsfățul gastronomic, serviciu de room service, o piscină în aer liber pentru relaxare, un centru spa și o sală de sport bine echipată. Oferind acces imediat la plajă și o zonă privată pe plajă, hotelul dispune și de facilități de parcare și oferă servicii de transfer contra cost pentru o experiență completă și comodă.
 

Localizare

Hotelul este situat la 16 km de Land of Legends Theme Park si la 50 km de Aeroportul Antalya.

Descriere hotel

Situată în pitorescul Belek din regiunea Antalya, Clover Magic Seagate se remarcă ca o proprietate de lux cu 5 stele, oferind o experiență excepțională de cazare. Cu o zonă privată de plajă, hotelul creează un cadru exclusivist pentru o ședere relaxantă și confortabilă.
Structurat în mai multe corpuri de clădiri, complexul este înconjurat de frumoase grădini, adăugând un aer de prospețime și natură la atmosfera sa. Această configurație oferă o arhitectură plăcută și integrată în mediul înconjurător, creând o ambianță armonioasă pentru oaspeți. Fiecare detaliu al hotelului este gândit pentru a oferi o experiență memorabilă, îmbinând confortul modern cu frumusețea naturală a peisajului din jur.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

INNVISTA HOTELS BELEK

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

8 % Oferta Speciala
SHERWOOD DREAMS RESORT

SHERWOOD DREAMS RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 545.5 /pers

9 % Oferta Speciala
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 405.5 /pers