schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul se afla in Gumbet, una dintre cele mai populare destinatii din Bodrum, la 1 minut de zona cu baruri si cafenele si 300 de metri de plaja si 2 km de centrul statiunii Bodrum. Cu o capacitate de 105 camere, hotelul a fost inaugurat in anul 2011 si functioneaza tot timpul anului, oferind pe perioada sezonului estival servicii de calitate, intr-un decor modern.
Facilitati camere

Camerele sunt dotate modern astfel: TV prin satelit, baie, uscator de par, dus, telefon, aer conditionat, mini-bar, internet wireless gratuit, balcon, seif contra cost.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: receptie, camera de bagaje, piscina exterioara, piscina pentru copii, restaurant, bar, lobby bar, internet wireless, asistenta medicala, animatie, sala de fitness, centru Spa, baie turceasca, sauna, sala de conferinte. Hotelul are serviciu de shuttle gratuit pana si de la plaja privata pe coasta Bitez. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite, iar atmosfera este perfecta pentru o vacanta reusita! 

Website

http://www.clubsharkhotel.com/

Localizare

Hotelul este situat la 350 m de plaja cu nisip, în zona Gümbet, centrul orașului Bodrum fiind la 2 km de acesta, iar Aeroportul Bodrum Milas la 42 km.

Descriere

Hotelul s-a deschis în 2011 și se află în centrul orașului Gümbet, una dintre cele mai populare zone din Bodrum.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ANADOLU HOTEL BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 275 /pers

52 % Oferta Speciala
SELECTUM COLOURS BODRUM

SELECTUM COLOURS BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 352 /pers

13 % Oferta Speciala
ARIN RESORT

ARIN RESORT

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 374.5 /pers