schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acest complex luxos pune la dispozitie vile in stil tropical, situate pe o insula privata de 4 stele, inconjurata de ape cristaline. Coco Palm Dhuni Kolhu ofera 4 optiuni de luat masa, un centru de fitness, facilitati de spa si o rezervatie de broaste testoase unica in zona. Aceasta insula foarte bine intretinuta este formata dintr-o vegetatie fantastica, in care bungalourile si vilele se potrivesc perfect. Un punct culminant special este „Centrul de salvare a testoaselor”. Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Website

https://cococollection.com/en/palm_dk

Facilitati hotel

Coco Palm Dhuni Kolhu ofera oaspetilor sai 4 restaurante, 2 baruri, centru fitness, rezervatie de broaste testoase in zona, centru spa, diverse sporturi nautice, receptie deschisa 24 ore, internat Wifi, camera de bagaje, loc de joaca amenajat, servicii de babysitting(contra cost).

Localizare

Coco Palm Dhuni Kolhu se afla la 124 km de Aeroportul International Male iar transferul se efectueaza cu zbor intern si barca.

Harta