schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Hotelul are vedere la plaja San Agustín, o stațiune liniștită, cu o plajă în pantă ușor de nisip închis la culoare. Corallium Beach by Lopesan Hotels - Adults Only este destinat exclusiv adulților. Situată la doar 6 km de învecinată, plină de viață Playa del Inglés, această stațiune se caracterizează prin faptul că este mai liniștită.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor 2 piscine, snack bar, bar, birou de turism, divertisment, cazinou international, centru comercial și de agreement, două căzi cu hidromasaj, șezlonguri și umbrele de soare, muzică live.

Facilitati camere: Toate camerele hotelului au au 2 paturi, o masă cu scaune concepute pentru a garanta confort maxim, TV prin satelit, o lampă de podea și un balcon fantastic sau o terasă mare unde poți lua soarele și reîncărca energiile. Camerele au WiFi gratuit și pentru o mică taxă vă puteți depozita obiectele de valoare într-un seif, vă puteți bucura de minibar și aveți un meniu de perne.

 

Facilitati camere

Toate camerele hotelului au au 2 paturi, o masă cu scaune concepute pentru a garanta confort maxim, TV prin satelit, o lampă de podea și un balcon fantastic sau o terasă mare unde poți lua soarele și reîncărca energiile. Camerele au WiFi gratuit și pentru o mică taxă vă puteți depozita obiectele de valoare într-un seif, vă puteți bucura de minibar și aveți un meniu de perne.

 

Baia are o oglindă lupă, uscător de păr, duș cu efect de ploaie care vă va face să trăiți o experiență senzorială fantastică și o selecție largă de facilități ale mărcii noastre de cosmetice Corallium, astfel încât să aveți tot ce aveți nevoie pentru igiena personală și să vă puteți răsfăța în timpul dumneavoastră.

 

Harta