schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Deevana Plaza Krabi Aonang - SHA Extra Plus oferă unităti de cazare pline de stil găzduite de clădiri contemporane joase, precum si 3 piscine in aer liber. Proprietatea se află la distantă mică de plajele din Aonang si Noppharat Thara. Oaspetii au la dispozitie acces gratuit la internet WiFi si un centru spa pentru relaxare si reintinerire. Proprietatea asigură un bar-restaurant, o piscină pentru copii si o sală de reuniuni si evenimente. Restaurantul Kingfisher serveste preparate tailandeze autentice si specialităti internationale. De asemenea, există un bar in piscină si room service nonstop.

Decorate in culori neutre, cu iluminat cald, toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si balcon privat.

Băile amenajate cu sticlă transparentă includ un dus cu efect revigorant de ploaie. Deevana Plaza Krabi Aonang - SHA Extra Plus se află la 30 de minute cu masina de Aeroportul International din Krabi, la 20 de minute cu masina de orasul Krabi si la 2 ore cu masina de Aeroportul International din Phuket.

In apropiere veti găsi numeroase restaurante care servesc fructe de mare, piete locale fascinante si localuri de noapte pline de viată. Insulele si plajele frumoase din Krabi pot fi accesate usor, după o scurtă plimbare cu barca.

 

Harta