schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Diamond of Bodrum ofera servicii si conditii uimitoare, specifice unui hotel de 5 * si isi intampina turistii de fiecare data cu voie buna si profesionalism.
Website

http://www.diamondofbodrum.com.tr/

Facilitati camere

Camerele dispun de urmatoarele facilitati: baie, uscator de par, aer conditionat centralizat, TV prin satelit, telefon, mini-bar, seif, pardoseala - parchet laminat, balcon / terasa, room service. Curatenia in camere are loc zilnic, iar lenjeria se schimba de 2 ori pe saptamana. 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, baruri, piscina, piscina interioara, sali de conferinte, baie turceasca, sala de fitness, tenis de masa, animatie, muzica live, internet wireless (in lobby), loc de joaca si mini-club, plaja publica. Restaurantul principal ofera o vedere splendida la mare si la piscina hotelului si dispune de o capacitate de 250 persoane (exterior) si 400 de persoane ( interior).

Website

http://www.diamondofbodrum.com.tr/

Descriere

Diamond of Bodrum este un hotel situat pe malul marii ce ofera o vedere superba asupra insulei Kos. Diamond of Bodrum ofera servicii si conditii uimitoare, specifice unui hotel de 5 * si isi intampina turistii de fiecare data cu voie buna si profesionalism.

Localizare

Hotelul este situat pe malul Mării Egee, la 35 km de aeroport, în centrul stațiunii Bodrum.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ANADOLU HOTEL BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 275 /pers

52 % Oferta Speciala
SELECTUM COLOURS BODRUM

SELECTUM COLOURS BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 352 /pers

13 % Oferta Speciala
ARIN RESORT

ARIN RESORT

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 374.5 /pers