schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Doina este clasificat la 3 stele si este situat pe faleza, la 20 de metri de plaja, in sudul statiunii Mamaia. Hotelul dispune de 10 etaje cu camere duble matrimoniale sau cu doua paturi si garsoniere. Spatiile de cazare sunt dotate cu televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefon international. O parte din camerele duble twin si toate garsonierele sunt prevazute cu aer conditionat. Restaurantul hotelului a fost renovat complet si ofera o varietate de preparate culinare romanesti si internationale. In zona receptiei este amenajata o zona de relaxare si un bar. De asemenea, hotelul dispune de sala de internet, jocuri electronice pentru copii, mese de ping-pong si de biliard. Hotelul accepta animale de companie.
Plaja

Larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Facilitati camere

Hotelul are 330 de camere repartizate astfel: 262 camere cu 2 paturi, cu sau fara aer conditionat; 38 de apartamente care au living si dormitor si 30 de camere pentru 1 sau 2 persoane cu pat matrimonial. Camerele si apartamentele sunt dotate cu televizor, minibar si telefon, iar unele apartamente au aer conditionat.

Facilitati hotel

Hotelul Doina pune la dispozitia turistilor: restaurant – 600 locuri, bar, magazine, sala de jocuri si internet, mese de billiard, de ping pong, jocuri electronice pentru copii, servicii de masaj de intretinere si general. Nu este permis accesul cu animale de companie.

Localizare

Hotelul Doina este situat la intrarea in statiunea Mamaia.

Harta