schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



DoubleTree by Hilton İstanbul Ümraniye este situat in cartierul de afaceri din partea asiatică a orașului Istanbul, chiar langă centrul comercial Canpark. Hotelul pune la dispoziție un centru de fitness, o zonă, acces gratuit la internet WiFi și parcare privată.

Toate camerele izolate fonic au decor elegant și aer condiționat. Camerele sunt bune cu poti cu mocheta si hipoalergenice. Pentru un plus confort, există un birou și locul de călcat. De asemenea, oaspeții au la dispoziție TV cu ecran plat fierbător electric, minibar și ziua de ceai/cafe. Unele camere au canapea și zonă de relaxare. In baie sunt disponibile articole de toaletă gratuită și uscător de păr.

Oaspeții pot savura diferite preparate culinare la restaurant sau se pot relaxa cu o băutură la bar.

In plus, există o zonă interioară cu șezlonguri și prosoape. Hotelul are recepție cu program non-stop, serviciu de concierge și parcare cu valet. Oaspeții au la dispoziție un bancomat, birou de schimb valutar și un minimarket.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ümraniye se află la 5,7 km de centrul comercial Emaar Square, cu multe magazine de vanzare, restaurante și cafenele. Piața Taksim este la 15 km. Bulevardul Bagdat, plin de viață și prevăzut cu mulți magazine și restaurante de lux, se află la 11 km de hotel. Cel mai apropiat aeroport Aeroportul Internațional Sabiha Gokcen situat la 26 km de DoubleTree by Hilton İstanbul Ümraniye. Aeroportul Internațional Ataturk este la 34 km. Aeroportul Istanbul se găsește la mai puțin de 60 km.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

GRAND LIZA HOTEL

Istanbul, Turcia

de la 117.5 /pers

RICHMOND ISTANBUL

Istanbul, Turcia

de la 295 /pers

ALMINA HOTEL

Istanbul, Turcia

de la 146 /pers