schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. \De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Accesul la internet, telefonul și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Facilitati hotel

Camerele hotelului detin baie proprie, TV satelit, aer conditionat, mini bar, telefon, birou, piscina exterioara, piscina interioara, restaurant, WiFi gratuit, plaja private, teren de tenis, tenis de masa, schimb valutar. Seif, loc de joacă, gradina, receptive, lift, un spațiu cu televisor, room service, serviciu de spălătorie și un coafor. 

Localizare

Hotelul El Mouradi Club Kantaoui se afla la 2 km de centrul turistic al stațiunii Port el Kantaoui. Aeroportul Monastir (MIR) este la aproximativ 35 de km.

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

18 % Oferta Speciala
IBEROSTAR SELECTION KANTAOUI BAY

IBEROSTAR SELECTION KANTAOUI BAY

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 83.5 /pers

33 % Oferta Speciala
SENTIDO BELLEVUE PARK

SENTIDO BELLEVUE PARK

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 173.5 /pers

14 % Oferta Speciala
MARHABA CLUB

MARHABA CLUB

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 104 /pers