schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Kuşadası, chiar pe malul mării. Cel mai apropiat aeroport este Izmir - Adnan Menderes Airp. (ADB), distanța este de aproximativ 75 de km.

Dotări

Clienții pot petrece noaptea în 410 camere. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Resortul oferă o sală de jocuri. Există de asemenea și magazine.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat și WiFi creează confort optim. În băi sunt disponibile un uscător de păr și telefonul pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare 4 camere adaptate pentru scaun rulant. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și minigolf. Datorită unor sporturi ca plimbări cu scuterul acvatic și plimbări cu banana, locul de cazare îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. În plus clienții pot alege între o sală de fitness și biliard. În complex se găsește o zonă de relaxare cu un hamam și terapii prin masaj. Programele de divertisment pentru adulți și copii contribuie la o ședere interesantă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 5 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Zilnic sunt servite un mic dejun și un prânz. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

AQUA FANTASY HOTELS & AQUAPARK

Kusadasi, Turcia

de la 397 /pers

BATIHAN BEACH RESORT & SPA

Kusadasi, Turcia

de la 299 /pers

KORUMAR HOTEL DELUXE

Kusadasi, Turcia

de la 460 /pers