schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Cu o arie de 14.000 m², hotelul Forever Club 4*, este o combinatie armonioasa de culori... turcoazul marii, verdele padurilor, ceea ce te duce cu gandul la liniste si relaxare, la o vacanta bine meritata in care sa va puteti bucura de clipele libere.
Facilitati camere

Toate camerele sunt decorate modern si sunt dotate cu urmatoarele facilitati: baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, minibar, balcon/terasa. Curatenia in camere se efectueaza zilnic.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, gradina, plaja privata, piscina, internet gratuit, animatori, biliard, tenis de masa, darts, divertisment de seara, masaj, sala de fitness, sauna, jacuzzi, baie turceasca, sala de conferinte, camera de bagaje, mini market, zona pentru fumatori, spalatorie, curatatorie, room service, receptie deschisa non stop si parcare. 

Localizare

 Forever Club ofera vedere catre Marea Egee, fiind localizat la doar 1 km distanta de orasul Bodrum si la 33 km de Aeroportul Milas-Bodrum.

Descriere

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 960 /pers

CLUB FLORA HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 175 /pers

37 % Oferta Speciala
SENSES BOUTIQUE HOTEL

SENSES BOUTIQUE HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 265 /pers