schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Hotelul Fort Arabesque este format din doua cladiri principale cu patru nivele, o cladire anexa cu patru nivele si un complex de 40 de vile cu unu-doua nivele. In total sunt disponibile 458 de camere de diferite tipuri.
Toate sunt dotate cu Tv cu ecran plat/ satelit, telefon, seif, aer conditionat centralizat, mini-bar, pat dublu sau twin. Acestea ofera vedere gradina, la mare, sau partial vedere la mare.
 

Facilitati hotel

Hotelul Fort Arabesque ofera receptie 24h, lobby, 4 restaurante, din care 2 a la carte si 5 baruri, sala de fitness, centru international de diving, Wi-Fi in zonele publice, cafenea, salon de infrumusetare, magazine, aqua aerobic, animatie, loc de joaca pentru copii, biliard, volei, fotbal, masa de tenis, windsurfing, canoe, mini-club pentru copii, centru Spa, 4 piscine (3 incalzite), jacuzzi, 1 piscină pentru copii, mini-fotbal, teren de tenis( nocturna contra cost), bocce, plaja proprie cu nisip si corali, se recomanda incaltaminte speciala.

Localizare

Hotelul Fort Aabesque se afla localizat in Golful Makadi, la 20km sud de aeroportul din Hurgada, intre dunele galbene de nisip si zona montana, iar centrul orasului se afla la 34 km de hotel.
Hotelul Fort Arabesque a fost deschis in anul 1997 si anual au loc renovari partiale. O alegere excelenta pentru iubitorii de natura si pentru cei dornici de scufundari.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

28 % Oferta Speciala
JAZ MAKADI SARAYA RESORT

JAZ MAKADI SARAYA RESORT

Makadi Bay, Hurghada, Egipt

de la 265 /pers

18 % Oferta Speciala
STEIGENBERGER MAKADI

STEIGENBERGER MAKADI

Makadi Bay, Hurghada, Egipt

de la 274 /pers