schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acest complex all-inclusive se afla amplasat pe malul Mării Mediterane, fiind locul perfect pentru a va relaxa. Hotelul se află situat la 1 km de Parcul Natural Cubucak, la 18 km de Marmaris, la 15 km de Icmelerl si la 100 km de Aeroportul Dalaman.
Localizare

Hotelul se afla la 18 km. de Marmaris si la 100 km. de aeroportul Dalaman.

Descriere

Fortezza Beach Resort este unul dintre primele hoteluri din Marmaris, ce si-a deschis portile in anul 1994. Acesta are o pozitie fascinanta, fiind aproape atat de mare, cat si de padurea de pini din Marmaris, oferind turistilor o priveliste uimitoare. Fortezza Beach doreste sa ofere oaspetilor sai cele mai bune servicii si o calitate superioara a conditiilor de cazare. Tocmai din acest motiv, hotelul a fost renovat in anul 2019.

Website

https://fortezzahotel.com/

Facilitati camere

Camerele standard pun la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: pat dublu / twin, aer conditionat, LCD TV, minibar, telefon, seif, baie cu cada, uscator de par, balcon.

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant international, restaurant grecesc a la carte, restaurant pescaresc, 5 baruri, centru Spa, sauna, masaj, jacuzzi, baie turceasca, pedichiura, tenis de masa, volei pe plaja, gimnastica, polo, tenis, discoteca, animatie, club de copii, 2 piscine pentru copii, Aqua Park, loc de joaca, plaja privata, sezlonguri, umbrele, 13 piscine, gradina cu flori, 2 sali de conferinta, WI-FI.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

POINT BEACH HOTELS

Marmaris, Turcia

de la 236 /pers

THE PARK MARMARIS OTEL

Marmaris, Turcia

de la 75 /pers

CIHANTURK HOTEL

Marmaris, Turcia

de la 150 /pers