schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Un sejur de lux la Furama Resort Danang vă incepe călătoria către site-uri incluse in Patrimoniul UNESCO, precum orașul imperial Hue, situat la 2 ore de mers cu mașina de complex. Facilitățile de talie mondială, cum ar fi piscine cu apă dulce, un centru spa și 4 opțiuni de luat masa ii așteaptă pe oaspeți.

Furama Resort Danang este amplasat pe Bac My An. Se află la 30 de minute de mers cu mașina de vechiul port comercial „Drumul Mătăsii” din Hoi An și la mai puțin de 2 ore de My Son Holy Land.

Amenajate cu gust, camerele spațioase, cu aer condiționat, au balcon privat cu vedere tropicală. Acestea sunt dotate cu podea din lemn și covoare elegante și au dressing, spațiu mare de relaxare și băi mari din marmură.

Furama oferă tratamente de infrumusețare și spa de lux, care includ o varietate de stiluri de masaj și tratamente faciale. Oaspeții se pot relaxa cu băi de aburi și sesiuni de saună sau se pot bucura de un masaj langă piscină.

Water Sport House din incintă oferă echipamente pentru windsurfing, caiacul oceanic și schi nautic.

Café Indochine servește o gamă largă de preparate internaționale și pan-asiatice intr-un cadru colonial francez. Există și Don Cipriani’s, care servește preparate din bucătăria tradițională italiană. Hai Van Lounge este unul dintre cele trei baruri cu spectacole de noapte ale trupelor filipineze.

Harta