schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Golden Age este unul dintre cele mai recomandate hoteluri din categoria sa, avand camere confortabile, servicii excelente si o plaja minunata.
Facilitati hotel

Hotelul dispune de recepție, lobby, restaurant principal, restaurant a la carte,  3 baruri, 2 piscine exterioare, topogan de apa, salon de înfrumusețare, magazine, schimb valutar, parcare, internet wireless, baie turcească, sauna, volei pe plajă, teren de tenis, tenis de masă, mini-golf, jacuzzi, salon de cosmetic, masaj, plajă privată cu umbrele și șezlonguri gratuite. 

Descriere

Golden Age Hotel, a fost construit în anul 1996, clădirea principală-în anul 2003, suprafața totală fiind de 10.000 mp. Este un hotel modern, cu un restaurant unde se pot servi preparate tradiționale, cu multiple alte faciltati pe care le pune la dispoziția turiștilor săi. Aici, la Hotel Golden Age, fiecare dintre noi, cu siguranță, se va simți bine. 

Facilitati camere

Camerele dispun de urmatoarele facilitati: baie cu dus, foehn, aer conditionat, televizor, minibar, seif (contra cost), balcon/terasa. Curatenia in camere se efectueaza zilnic.

Website

https://www.goldenagehotel.com/

Localizare

Hotelul se afla pe plaja, la 2 km de Yalikavak, la 20 km de centrul Bodrum.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 960 /pers

CLUB FLORA HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 175 /pers

37 % Oferta Speciala
SENSES BOUTIQUE HOTEL

SENSES BOUTIQUE HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 265 /pers