schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Golden Beach Bodrum se află pe malul mării. Oferă o piscină mare in aer liber cu o terasă cu sezlonguri, o saună, un hamam si un centru de fitness. Conexiunea WiFi este disponibilă gratuit in zonele publice.

Camerele spatioase de la Golden Beach sunt dotate cu aer conditionat. Au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori si mini-frigider.

Oaspetii cazati la Golden Beach Bodrum se pot relaxa in cada cu hidromasaj sau pot juca biliard. Facilitătile de masaj sunt oferite la un cost suplimentar. De asemenea, există o piscină interioară si un teren de tenis. Restaurantul serveste toate mesele in stil bufet.

Personalul de divertisment organizează diverse activităti pe tot parcursul zilei, iar oaspetii mai tineri au la dispozitie un miniclub. De asemenea, sunt disponibile facilităti pentru tenis, baschet si mini-fotbal. Seara, aceste activităti sunt oferite la un cost suplimentar, pentru consumul energiei electrice.

Golden Beach Bodrum se află in Turgutreis, la 20 de minute de mers cu masina de Bodrum si la 1,5 km de parcul Sabancı. Proprietatea asigură si un serviciu de inchiriere auto.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

CARESSE LUXURY COLECTION RESORT & SPA

Bodrum, Turcia

de la 940.5 /pers

MAJESTE HOTEL BODRUM

Bodrum, Turcia

de la 267.5 /pers

THE MARMARA BODRUM ADULT ONLY +13

Bodrum, Turcia

de la 300 /pers