schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Golden Beach Resort este situat într-o locație liniștită, inconjurat de o gradina tropicala, la nord-vest de Hurghada, direct pe o plajă largă și frumoasă. El Gouna este la aproximativ 10 km distanță, iar centrul orașului Hurghada este la aproximativ 15 km.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie 24h, zona de lobby, restaurant bufet, 6 restaurante a la carte, 9 baruri, 6 piscine exterioare, 2 dintre ele conectate cu un rau artificial, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si plaja, Wi-Fi gratuit in lobby, sala fitness, centru Spa, piscina pentru copii cu 3 tobogane, club pentru copii, loc de joaca, meniu pentru copii, mini-disco, concursuri si activitati sportive pentru copii, cinema 3D pentru copii, magazine, ponton, animatie, discoteca, activitati sportive (tenis, volei pe plaja, fotbal pe plaja, polo pe apa, tenis de masa, darts, boccia, badminton, minigolf), centru sporturi nautice, centru scufundari.

Facilitati camere

Hotelul are un total de 456 de camere, toate prevazute cu aer conditionat, telefon, Tv satelit, baie cu dus/cada, produse de toaleta,  uscator de par, mini-bar, balcon/terasa.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

31 % Oferta Speciala
PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK RESORT NEVERLAND

PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK RESORT NEVERLAND

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 207 /pers

GRAVITY HOTEL & AQUA PARK HURGHADA ( EX SAMRA BAY

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 202.5 /pers

JAZ AQUAMARINE RESORT HURGHADA

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 224.5 /pers