schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Grand Millennium Al Wahda este un hotel de 5 stele din Abu Dhabi, situat in inima orașului, oferind, de asemenea, acces direct la centrul comercial Al Wahda. Acest hotel de 5 stele oferă WiFi gratuit in holul holului și camere cu vedere panoramică la oraș. Proprietatea are o piscină pe acoperis cu vedere la orizontul orasului Abu Dhabi.

Camerele spatioase au decor elegant si includ TV LCD Smart TV si baie privată cu o cadă si cabină de dus separată.

Oaspetii se pot bucura de masaje relaxante si tratamente de infrumusetare la centrul spa Zayna. De asemenea, aceștia se pot mentine in formă si se pot destinde la clubul de sănătate Al Wahda, care este echipat cu greutăti si aparate cardiovasculare si include o sală de sport separată, destinată doamnelor.

Grand Millennium Al Wahda găzduieste 8 restaurante si baruri, care propun o gamă largă de preparate din bucătăria internatională.

Proprietatea este situată la 7 km de plajă, la 10 km de clubul de golf din Abu Dhabi si la 14 km de Marea Moschee a Şeicului Zayed. Parcul tematic Ferrari World, parcul acvatic Yas Waterworld si aeroportul international dn Abu Dhabi se află la 30 de minute cu masina. La proprietate este disponibilă parcare privată gratuită.

Harta