schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in centrul orașului Da Nang, Hilton Da Nang pune la dispoziție camere cu aer condiționat, o piscină in aer liber, WiFi gratuit și un centru de fitness. Situată la 2,9 km de Plaja My Khe și la 4 minute de mers pe jos de Indochina Riverside Mall, proprietatea oferă o terasă și un bar. Proprietatea are room-service, o recepție deschisă nonstop și servicii de schimb valutar.

La acest hotel, fiecare cameră este dotată cu birou. Toate unitățile de la Hilton Da Nang sunt dotate cu televizor cu ecran plat și un uscător de păr. Hilton Da Nang oferă un mic dejun tip bufet sau continental. Acest hotel are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria americană, frantuzească și mediteraneană. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și fără gluten. Hilton Da Nang pune la dispoziția oaspeților un centru de afaceri cu un bancomat.

Hilton Da Nang se află la 6 minute de mers pe jos de Podul Sông Hàn și la 1,9 km de Muzeul Cham. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Da Nang, situat la 5 km de acest hotel.

Harta